DergiZan

Yazı ve Sanat Ülkesi

Meriç Mekik”ten Al Sana Aşk Yorumum / Gözde Karadağ

ktb_gzd_1Öncelikle bu kitaba sahip olduğum için mutluyum. Çünkü Romantik Kitap tarzı özürlü ben bu kitabı adeta içtim. Tabi içtiklerimin bir kısmı gözümden damlalarla geri çıktı…

Tombul, Sakar, çocuklu ve eski eşi tarafından aldatılmış bir kadındır Aylin. Özel bir şirkette çalışmaktadır. Daha önce ailesi ile birlikte yaşarken yeni bir daireye taşınmıştır. Annesi evhamlı, çok konuşan ve telaşlı bir kadındır. Kardeşi Serkan çapkınlıkta lisans yapmış biridir. Ablası ise mutlu bir evliliği olan ancak zamanla bozulan çocuklu bir kadındır.

Aylin Zayıflamak adına gittiği spor salonundaki Fitness eğitmeni Tarık’a aşık olmuştur. Ancak bu adam kendisinden yaşça küçük, kendisine göre oldukça yakışıklı, karizmatik, fit ve en önemlisi ise hiç evlenmemiştir.

Aylin’in eski eşi Adnan severek evlendiği eğitimci bir adamdır. Ve Aylin’i öğrencilerinden Keiko isminde Japon bir genç kızla aldatmıştır… Aldattığı yetmezmiş gibi bir de Aylin’in oturduğu dairenin üst katını kiralamışlardır.

Aylin bu aşk sarmalından ve acılarından kendini kurtarabilecek miydi? Aşık olduğu adamla bir yola çıkabilecek miydi? Peki ya ablası, o mutlu sarsılmaz evliliğini kurtarabilecek miydi? Ailesi evlatlarının hayatlarında ne kadar önemli rol oynayabileceklerdi?

Gerçek aşkın, acının yaşanmışlıkların lezzetine bu kitapta varacaksınız. Şiddetle tavsiye ediyorum. Yazar Meriç Mekik’in kalemine, ruhuna, pırlanta yüreğine sağlık.

Dex Yayınları’na bu kitabı bizlerle buluşturduğu için kendime adıma çok teşekkür ederim.

Bu yazıyı paylaş:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu yazarın toplam 23 eseri bulunmaktadır.