DergiZan

Yazı ve Sanat Ülkesi

Hayat / İnci Geçkil

Sesin o kadar çok huzur veriyor ki anlatamam. Çeşitli bahaneler üretiyorum her zaman..

Şarkı söylüyorsun , gülüyorsun iyi oluyorum.. Bir gülümsemen beni mutlu ediyor ve huzurlu ediyor.. Seninle konuşurken iyi olduğumu hisset.. Çünkü senden başka kimsem yok ..

İkimiz  uzak şehirlerdeyiz ama sesine o kadar çok sarıldım ki.. Gülümsemene o kadar çok tutundum ki anlatamam.. Mesafe olabilir ama seni kalbimde hissediyorum..

Şu an sen mışıl mışıl uyurken sana bu yazıyı yazıyorum.. Keşke diyorum keşke  yanında olsaydım da sarılsaydım.. Yanağını öpüp seni örtseydim. Üşüyor musun? uyuyamıyorum düşünmekten.. Nefes alışını verişini şuan hissediyorum, bir bebek gibi uyuyorsun.. Kollarımda uyumanı çok istiyorum.. Sen şarkı söylediğinde sana her defasında yakın oluyorum hayatı da seviyorum.. Bir ömür de seni sevmek istiyorum.. Bir ömür de seninle geçirmek istiyorum.. Seni mutlu etmek için çaba sarf ediyorum bazen çünkü hak ediyorsun. Çünkü sen hayatsın benim için.. İyi ki de varsın.. Telefonu da kapatamıyorum ki mışıl mışıl uyuduğunu hissediyorum. Nefes alış verişini şuan duyarken o kadar huzurluyum ki anlatamam.. Ve söz veriyorum hayatımda senden başka bir kelebek olmayacak..

Gülümse mutlu ol, ol ki mutlu olayım, mutlu olalım.. İyi geceler hayat..

 

Öğrendim 

Nereye gittiğimin değil, nasıl gittiğimin önemli olduğunu öğrendim.

Kendimi karşılaştırmak için başkalarının en iyi yaptıklarını değil, kendimin en iyi yaptıklarını kıstas almam gerektiğini öğrendim..

İnsanlar için olayların değil, onların daha önemli olduklarını öğrendim.

Her ne kadar ince kesersen kes, kestiğinin her zaman iki yüzü olacağını öğrendim.

Sevdiğin kişilere sevgi dolu sözler söylemen gerektiğini,

Belki bunun son defa, son görüsün olabileceğini öğrendim.

Her ne kadar onu çok düşünsen de,

Yine de gidebileceğini öğrendim.

Çünkü gitmek onlar için kolay ve basitti bunu çok iyi öğrendim…

Her insanın muhakkak bir yaşanmışlığı vardır.. Sizlerin de muhakkak vardır. Neden sizce gitmek bu kadar kolaydır? Şöyle cevap verebilirim. Ya artık işi bitmiştir gitmeyi tercih ediyordur veya kırılmıştır gitmek ona daha kolay gelmiştir. Kalıp mücadele etmek güçlü insanların işidir. Bunu her insan yapamaz ve her insanın harcı değildir. Gitmek bu kadar kolay ve basit olmamalı ben bunu da çok iyi öğrendim. Kalıp ve mücadeleci olmayı öğrendim. Tuttuğunu koparan biri olmayı öğrendim.

Bu yazıyı paylaş:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu yazarın toplam 12 eseri bulunmaktadır.