DergiZan

Yazı ve Sanat Ülkesi

Kelebeğim / İnci Geçkil

Sesin o kadar çok huzur veriyor ki anlatamam!. Her zaman çeşitli bahaneler üretiyorum!.. Şarkı söylüyorsun,gülüyorsun iyi oluyorum!.. Bir gülümsemen dünyanın en mutlu ve huzurlu insanı yapıyor!.. Seninle konuştuğum zaman iyi olduğumu hisset!.. Çünkü benim senden başka kimsem yok!.. İkimiz de uzak şehirlerdeyiz ama sesine o kadar çok sarıldım ki!.. Gülümsemene o kadar çok tutundum ki anlatamam!.

Mesafeler aramızda olabilir ama seni kalbimde hissediyorum!.. Şuan sen telefonda mışıl mışıl uyurken ben sana bu yazıyı yazıyorum!. Keşke diyorum keşke onun yanında olsaydım doyasıya kokusunu içime çekseydim ve sonra o uyurken onu usulce izleseydim sabaha kadar!. Üstün açıldığın üstünü örtüp sessiz bir şekilde yanağına bir buse kondursaydım!.

Yanına yatıp seni izlerken bende seninle uykuya geçseydim!. Bunları düşünmekten uyuyamıyorum!. Nefes alış verişini şuan hissediyorum!. Bir bebek gibi uyuyorsun!. Sen her şarkı söylediğinde sana biraz daha yakın oluyorum ve hayatı da seviyorum!. Ömrümü ömrünün üzerine bırakıp ve seni ömür boyu doyasıya sevmek istiyorum!.

Seni mutlu edebilmek için çaba sarf ediyorum!. Çünkü sen en iyi şekilde mutlu olmayı hak ediyorsun!. Benim için sen hayatsın ve iyi ki de varsın!… Telefonu da kapatamıyorum ki mışıl mışıl uyuduğunu hissediyorum!. Nefes alış verişini şuan duyarken o kadar huzurluyum ki anlatamam!. Ve söz veriyorum hayatım da senden başka bir kelebek olmayacak!. Gülümse mutlu ol , ol ki mutlu olayım, mutlu olalım!!..

İyi  Geceler Kelebeğim!..

 

Bu yazıyı paylaş:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu yazarın toplam 12 eseri bulunmaktadır.