DergiZan

Yazı ve Sanat Ülkesi

Geceye Notlar 1 / Sibel Dönmez

Fırtına öncesi sessizliği duyarak uyanıyorum her yeni güne. Dua ile başlayan her cümlemde adı/n geçiyor. Sonra bir amin nidasıyla yolcu ediyorum düşlerimi. Ah bilsem geri dönüşlerin olmayacağını, yakarır mıyım Rabbime…

İnsanız işte, var edenden bekleriz düşlerimizin gerçek olmasını. Bizi saran bizi alaşağı eden hoyratça kullandığımız zamana bulaşan tertemiz düşler… Yolu sokağı olmayan, dahası adresi belli olmayan yere giden sahipsiz mektuplar misali.
Yine gün karardı, sıladan saatlerce kilometrelerce uzakta, yalnızlığı dibine kadar yaşadığım şu anda, her şeyi gören ama hiç bir şeyi anlatamayan masamdan sesleniyorum dünyaya…. KAYBOLMASIN DÜŞLER…!!
Kelimelerin kifayetsizliği kadar insanların umarsızlığı da ileriyi görmek için kâfi. Zira ilkinde nefesin, diğerinde ise zamanın kıymetini anlarsın azizim. Bilmediğiyle hüküm eden değil anladığıyla huzur verenler olsun yanında.

Geceye not düşerken gönlünüze huzur diliyorum.

Sağlıcakla kalın.

Bu yazıyı paylaş:

One thought on “Geceye Notlar 1 / Sibel Dönmez

  1. Tebrikler. 🙂 Düşlerimiz hiç solmasın çünkü onlar yangın yeri olmuş bu dünyada tutunabileceğimiz tek serinlik, tek gölgedir bazen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu yazarın toplam 4 eseri bulunmaktadır.

Yazarın diğer yazıları