DergiZan

Yazı ve Sanat Ülkesi

Korona Hikâyeleri Kitap Oluyor / DergiZan


Son bir yıldır dünyayı sarıp sarmalayan ve toplumun tüm katmanlarında unutulmaz izler bırakan küresel virüs Covid-19, bir Liz Yayınları’nın girişimiyle hikâyelerle kitap haline getiriliyor. Yayınevi, “Korona Hikâyeleri” adıyla yayınlanacak kitabın tüm yazarların katılımına açık olduğunu duyurdu.

Amaç toplumsal duyarlılık

Konuyla ilgili açıklama yapan Liz Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Seydaoğlu, “Son dönemlerde insanlarımızı acılardan acılara sürükleyen korona virüsüne karşı toplumsal duyarlılığı arttırmak, toplumumuzun bu hastalıktan çektiği acılara karşı yazan ve çizen insanların bakışlarını edebiyatımıza birer hikâye ile kazandırmak istiyoruz” dedi.

Uzman jüri değerlendirecek

Proje kapsamında gönderilecek eserler yayınevinin oluşturduğu akademisyen ve editörlerden oluşan bir jüri tarafından inceleneceğini belirten Seydaoğlu, “Bu projemize bütün yazarlar katılabilir. Yayınlanmaya değer bulunan eserlere telif ödenerek kitap haline getirilecektir” ifadelerini kullandı.

Şartname detayları yayınlandı

“Korona Hikâyeleri” adlı kitap projesine katılmak isteyen yazarların, öykülerini [email protected] e-posta adresine gönderebileceği ve www.lizyayinlari.com adresindeki web sitesinden projeyle ilgili detaylı şartnameye ulaşabileceği duyuruldu.

Bu yazıyı paylaş:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu yazarın toplam 29 eseri bulunmaktadır.

Yazarın diğer yazıları