DergiZan

Yazı ve Sanat Ülkesi

İnsan Kendini Geleceğini Nasıl Kurar Yolları / Öznur Çelik

Herkese Merhaba! Bugün kitap yorumumda sizlere “İnsan Kendini Geleceğini İnşa Etmenin Nasıl Kurar Yolları” bir kişisel gelişim kitabı ile karşınızdayım.

İlber Ortaylı, kendi deneyimlerinden ve tarihten örnekler vererek, okuyuculara kendilerini ve geleceklerini inşa etmeleri için tavsiyelerde bulunuyor. Kitabın ana fikirlerinden bazıları şunlardır

● Hedeflerinizi belirleyin, ancak esnek olun

● İnsan sürekli öğrenmeli ve kendini geliştirmeli olmalı

● Kişisel gelişim kişinin kendini tanımak ve geliştirmek için yaptığı çalışmalardır

● Düzenli çalışmak hedeflere ulaşmanın en önemli şartlarından biridir. Kitap bu unsurların yanı sıra, kendini inşa etmenin kişisel sorumluluk gerektirdiğini, zorluklar ve engeller karşısında pes etmemenin önemini ve diğer insanların desteğinin değerini de vurguluyor.

İlber Ortaylı, bu kitapta kendi kendini inşa etmenin önemini çok güzel anlatmış. “İnsan Geleceğini Nasıl Kurar? Kendini İnşa Etmenin Yolları” adlı kitabı, kendini geliştirmek ve geleceğini kurmak isteyen herkes için faydalı bir kaynaktır.

Kitap hakkındaki kişisel görüşlerimi özetlemek gerekirse, kitabın içeriği ve yazarın üslubu beni oldukça etkiledi. Bu kitap, okuyuculara, kendi hayatlarını kendileri inşa etmeleri için gerekli bilgi ve becerileri kazandırmaya yardımcı olacaktır. Kitap, kendini inşa etmek isteyen herkese şiddetle tavsiye edebilirim

Bu yazıyı paylaş:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu yazarın toplam 18 eseri bulunmaktadır.